Verschillende mensen vragen me of de salontafelkalender de geneeskunde zoveel bijbrengt dat er massaal nieuwe bijsluiters zullen moeten geschreven worden?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me of de Tussen Kunst & Quatsch almanak mensen aanzet tot grootse artistieke prestaties?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me of ik vind dat er in elke ziekenhuiskamer en in elk klaslokaal een Tussen Kunst & Quatsch salontafelalmanak zou moeten liggen?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me of het waar is dat ik de ontdekpagina op www.tussenkunstenquatsch.be ook gebruik om nieuwe kunst((en)aars) te laten ontdekken?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me of ik ervan overtuigd ben dat Tussen Kunst & Quatsch 2025 nog beter zal zijn dan 2024?

En dan zeg ik: Ja

Verschillende mensen vragen me of ik een update kan geven welke kunstenaars en galerijen tot nu toe participeren. Als ze de nieuwsbrief op https://www.tussenkunstenquatsch.be/contact aanvragen moet dat toch kunnen?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me of ik me aan mijn belofte van 100 hedendaagse topkunstenaars zal kunnen houden. Zet je in de nieuwsbrief welke 41 er nu al hun medewerking verlenen? Met een verwijzing naar hun webpagina of galerij?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me welke galerijen er voor editie 25 al participeren. Kan dat ook in een nieuwsbrief, te verkrijgen via simpele aanvraag op: https://www.tussenkunstenquatsch.be/contact

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me: Ben je de laatste dagen niet te veel bezig met nevenactiviteiten om van 'Tussen Kunst & Quatsch 2025' een succes te maken? Zou je niet beter terug wat gaan schrijven?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me: Mag ik de salontafelalmanak 'Tussen Kunst en Quatsch' aan mijn dochter van 21 geven en zal dat goed zijn voor haar darmflora?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me: Mijn klanten kunnen zich niet meer voorstellen hoe het vroeger was. Zonder salontafelalmanak. . Kan dat??

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me: Oei Peter, ik heb de slechte gewoonte om al eens naar de volgende dag te piepen. Doen andere almanak gebruikers dit ook? Ik ben toch normaal? 🤦🙄

En dan zeg ik: Ja. 

Verschillende mensen vragen me: Ik mag van mijn partner de salontafelalmanak niet op de salontafel leggen. Is dat niet schandalig?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me: Het is al lang geleden dat je nog eens een verschillende mensen vragen me hebt gemaakt. Wil je nog eens een verschillende mensen vragen me maken? Ook een goede reden om nog eens op www.tussenkunstenquatsch.be te kijken.

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me: Nu, voor u, het nieuwe salontafelalmanakjaar is begonnen, mogen kunstenaars, galerijen, musea u voorstellen doen om evenementen in't echt te zetten of een plaatsje in de almanak te verwerven?

En dan zeg ik: Ja.

Verschillende mensen vragen me: Het is toch onwaarschijnlijk dat je tientallen mensen een 'Tussen Kunst en Quatsch' salontafelalmanak moet weigeren?

En dan zeg ik: Ja.

 

Verschillende mensen vragen me: Is het waar dat je bewust een dt-fout in 'Tussen Kunst en Quatsch' hebt gemaakt? En dit alleen maar om je eigen logo in de schijnwerper te zetten?

En dan zeg ik: Ja.

(dank u, Annemie, maar niet meer te redden dit jaar)

Verschillende mensen vragen me: Is het niet heel vervelend dat je zoveel bestellingen moet weigeren?

En dan zeg ik: Ja.

Maar snel geleerd is gauw gedaan. Op www.tussenkunstenquatsch.be zal er vanaf 1 januari besteld kunnen worden zodat ik vroeg een schatting kan maken om mijn drukker gelukkig te maken.

Verschillende mensen vragen me: Zou je geen Nieuwsbrief maken die we kunnen aanvragen in de contactpagina?

En dan zeg ik: Ja

De Zoveelste Nieuwsbrief en dan nog een die Tussen Kunst & Quatsch zweeft

www.tussenkunstenquatsch.be

 

 

 

 

Verschillende mensen vragen me: kan je eens uitleggen hoe dat eigenlijk zit met die 'Reaxie' en die 'Tussen Kunst & Quatsch'?

En dan zeg ik: Ja.

Reaxie is de naam van mijn bedrijf. Eerst was er Axie en als reactie op Axie is dan Reaxie ontstaan. Reaxie heeft tot doel mensen iets gelukkiger te maken. Vroeger door tewerkstelling en opleiding aan te bieden, nu door deuren te openen voor iedereen die met kunst te maken heeft en vooral degenen die nog niet met kunst in contact zijn gekomen.

Tussen Kunst & Quatsch is de naam van een gepimpte scheurkalender die omdat hij te mooi is om te verscheuren een salontafelalmanak is geworden. Dus eigenlijk een product van Reaxie.

Door mijn chaotisch denken en doen loopt dat allemaal dooreen en kan niemand er nog aan uit.

VVerschillende mensen vragen me: Kan ik je een aankondiging van een evenement of iets totaal anders sturen? eelgestelde vraag voorbeeld

En dan zeg ik: Ja

Verschillende mensen vragen me: Ga jij alleen en als een onverlichte dictator beslissen wie of wat hier op deze site opgenomen wordt?

En dan zeg ik: Ja