In't echt is het warm water al uitgevonden en veel heter dan dat ik het ooit zelf zal kunnen. Dus verwijs ik op deze pagina naar mensen, webpagina's, tijdschriften of weetikwat  die u op de hoogte houden van wat er in't echt reilt en zeilt in Kunstland.

 

Onze missie is om kunst te democratiseren en dichter bij jou te brengen. We willen dat iedereen met kunst kan leven.

#artlead #kunstvooriedereen

Er zijn weinig mensen die zo mooi schrijven over 't is eender welke vorm van kunst dat hun pad kruist dan YVES JORIS. 

#Yvesjoris #kunstflaneur #behappy

 Een beknopte voorstelling van DAAN RAU en zijn fascinatie voor kunst EN om die te delen met iedereen vindt u onder meer op een webpagina van OKV en die van The Art Couch.

Geen dag zonder kunst CXLV is zoals de naam het zegt een dagelijkse bijdrage die u op de facebookpagina van DAAN RAU kan volgen. Ook belangrijk is dat de actualiteit nauwgezet gevolgd wordt.

#geendagzonderkunstcxlv #daanrau #okv #theartcouch #behappy

DAAN RAU is ook de oprichter van vzw Amarant. Een plek waar je kunst kan leren. Als kunstenaar maar vooral als kunstbelever.

#amarant #kunstonderwijs #behappy

Nieuwsgierig naar het enorme aanbod en al eens willen bladeren in een magazine:

Eveneens onontbeerlijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste tentoonstellingen en kunstuitingen is the Art couch. FREDERIC DE MEYER en zijn team zorgen via allerlei kanalen hoe U op de voet kan volgen hoe de kunstwereld in't echt evolueert en zich manifesteert.

Eén van de kanalen is een magazine waar u in uw zetel met een kop koffie en/of een borrel kan bladeren en verdwalen tussen kunstenaars en hun werken. 

#theartcouch #kunstmagazine #fredericdemeyer #behappy

 

De voorbije 60 jaar heeft OKV generaties kunstminnaars verrast met duizenden artikels over kunstenaars en kunstwerken, musea en tentoonstellingen.

#okv #openbaarkunstbezitvlaanderen #behappy

Je kan in zee zwemmen of in een oceaan. Gallery Viewer is een verzameling oceanen. Gewapend met sextant en kompas vindt u zeker wat u zoekt en veel meer.

#galleryviewer #behappy

Dat Tussen Kunst en Quatsch onvoorwaardelijk fan is van de Museumpas behoeft geen uitleg. Maar wist je ook dat je in't echt, bovenop de gratis inkom, vaak korting krijgt in de museumshops? En de Museumpas maakt je treinreis 50% goedkoper!

#museumpas #pasmusees #musea #gratis #kunst #behappy