Tussen Kunst & Quatsch heeft een logo. Het was nodig want de salontafelalmanak gaat Europees!

Olivia Roels (°2016), frontpaginakunstenaar, heeft nog een hobby: Internationaal motorrijdster voor het E-Rulez team

Hiermee benadrukt Tussen Kunst & Quatsch zijn betrokkenheid met het milieu. Naast de keuze van drukkerij Albe De Coker wordt hier ook voluit gekozen voor de stille en niet-vervuilende elektrische motorsport.

Geen Scheurkalender, wel Salontafelalmanak

Een Salontafelalmanak is een gepimpte Scheurkalender! Te kwalitatief en Te mooi om te verscheuren of in een hoek te hangen.

 

Dagelijks een beetje kunst bekijken en interpreteren, soms zoals de kunstenaar het bedoeld heeft, meestal met een kwinkslag maar er is ook platsch voor pure quatsch.

 

Nieuwe kunstenaars ontdekken, galerijen durven binnengaan, … deze salontafelalmanak geeft u een waaier van ontdekkingsmogelijkheden waar u kan genieten van de pracht van het vakmanschap en de oneindigheid van de inspiratie.

 

Stap eens met uw (klein)kind een galerij of museum binnen en laat ze vertellen wat ze zien, wat ze mooi vinden. Zet ze op hun poep en laat ze er zelf een tekening maken. Met graffiti zou ik oppassen.

 

Geniet van elke dag en van deze gespreksstof voor trein, tram of koffiemachine.

Dit is geen wetenschappelijk werk dus nogmaals, het nonsens-gehalte is vaak heel hoog en dus ook zeer geschikt als tooginspiratie.

U kan er zelf wel uit filteren wat u wenst te onthouden.

 

Ik ben noch geschoold in kunst noch in geschiedenis. Alles is op internet te vinden dus is er van elke kunstwerk een bronvermelding en zijn er nuttige links vermeld. Elke kunstenaar, galerij of museum heeft toelating gegeven om in de Salontafelalmanak te schitteren.

Geen vermelding betekent dat Wikipedia alle informatie heeft verschaft die nog niet al aanwezig was in eigen hoofd en geest. Dus u kan zich makkelijk ergens in verdiepen indien u dat wenst. Letterlijk of figuurlijk inzoomen kan heel vaak de moeite zijn.